09 oktober 2005

Simple: Holding Back The Years

Simply Red was een Britse band die bestond uit Mick Hucknall (lead zanger) en verschillende achtergrondmusici. De naam van de band komt deels van Hucknall's passie voor de voetbalclub Manchester United. De naam is ook een verwijzing naar Hucknall's krullende rode haardos, als ook zijn politiek linkse voorkeur.

De debuutsingle van de band was meteen een groot succes. Money's too tight to mention scoorde in 1985 in diverse Europese landen in de hitlijsten.
In 1986 bereikte Holding Back the Years de nummer één positie in de VS, en dat herhaalden ze in 1989 nog eens met hun cover-versie van Harold Melvin & the Blue Notes' If you don't know me by now.

In 2005 brachten ze het album Simplified uit met daarop een verzameling van Simply Red- klassiekers in een akoestische versie.

Simply Red: "Simplified"
1. Perfect Love
2. Something Got Me Started
3. Holding Back The Years
4. More
5. Song For You
6. Your Mirror
7. Fairground
8. My Perfect Love
9. Smile
10. Sad Old Red
11. For Your Babies
12. Ev'ry Time We Say Goodbye
link dead

Simply Red: "Picture Book"
Come to My Aid.mp3 3.7M
Heaven.mp3 4.2M
Holding Back the Years.mp3 4.2M
Jericho.mp3 5.6M
Look at You Now.mp3 2.8M
Money's Too Tight (To Mention).mp3 3.9M
No Direction.mp3 3.4M
Picture Book.mp3 5.4M
Red Box.mp3 3.6M
Sad Old Red.mp3 4.2M
link dead

Simply Red: "Stars"
1. Something Got Me Started
2. Stars
3. Thrill Me
4. Your Mirror
5. She's Got It Bad
6. For Your Babies
7. Model
8. How Could I Fall
9. Freedom
10. Wonderland

Simply Red: "Stars" (Collectors Edition) (2cd) (2008)

Simply Red: "Home "
1. Home
2. Fake
3. Sunrise
4. You Make Me Feel Brand New
5. Home Loan Blues
6. Positively 4th Street
7. Lost Weekend
8. Money In My Pocket (Plan B Mix)
9. Something For You
10. It's You
11. Home (Reprise)
link dead

Simply Red - A New Flame
link dead

Simply Red - Blue
link dead

Simply Red - Life
link dead

Simply Red - Love And The Russian Winter
link dead

Simply Red - Men and Women
link dead

Simply Red - Stay (2007)

Simply Red - Stay Live At The Royal Albert Hall (2007) + DVD

Simply Red - It's Only Love
link dead

Simply Red: "Greatest Hits"
1. Holding Back The Years
2. Money's Too Tight To Mentionn
3. The Right Thing
4. It's Only Love
5. A New Flame
6. You've Got It
7. If You Don't Know Me By Now
8. Stars
9. Something Got Me Started
10. Thrill Me
11. Your Mirror
12. For Your Babies
13. So Beautiful
14. Angel
15. Fairground

Simply Red - Stretched & Reconstructed 12 inch Remixes (2004)

Simply Red: "The Very Best Of"

Disc 1
1. Stars
2. Holding Back The Years (12 Inch Original Extended Version)
3. Its Only Love
4. If You Dont Know Me By Now
5. Youve Got It
6. For Your Babies
7. Never Never Love
8. Were In This Together
9. Angel (ft. Wyclef Jean & Lauryn Hill)
10. Night Nurse, With Sly & Robbie
11. Say You Love Me
12. The Air That I Breathe
13. Evry Time We Say Goodbye
14. Mellow My Mind
15. Someday In My Life
16. Heaven
17. Love For Sale (Live)
18. Lady Godivas Room
19. Granmas Hands (Live)

Disc 2
20. Moneys Too Tight (To Mention)
21. Fairground
22. Something Got Me Started
23. A New Flame
24. The Right Thing (12 Inch Original Extended Version)
25. Indidelity
26. I Wont Feel Bad
27. Come To My Aid (12 Inch Original Extended Version)
28. Your Mirror
29. Thrill Me
30. Remembering The First Time
31. To Be Free
32. Ghetto Girl
33. Aint That A Lot Of Love
34. Jericho
35. Thank You
36. Come On In My Kitchen
37. I Know You Got Soul (Live)

Labels: ,


Een reactie posten

<< Home